استخراج ابری (Cloud Mining) به چه معناست و چه ساز و کاری دارد؟

اگر قصد دارید بدون این که بخواهد روی مدیریت سخت افزار و دستگاه های ماینینگ وقت بگذارید، روی استخراج بیت کوین سرمایه گذاری کنید، یک راهکار جایگزین برای آن وجود دارد. می توانید از فناوری ابری برای بدست آوردن بیت کوین استفاده کنید. به زبانی ساده تر، استخراج ابری (Cloud Mining) معمولا به معنای استفاده از قدرت پردازشی به اشتراک گذاشته توسط یک دیتاسنتر (مرکز داده) است. تنها چیزی که در طی این فرآیند شما نیاز دارید، یک کامپیوتر خانگی برای برقراری ارتباط و یک کیف پول بیت کوین است. البته که خوب این روش هم ویژگی ها و معایب مربوط به خود را دارد که در ادامه به طور کامل توضیح خواهیم داد.

خیلی از مردم آرزو می کردند که کاش فرصتی طلایی که پیش از سال ۲۰۱۳ و زمانی که قیمت بیت کوین به یک بار رشد بسیاری کرد و برای استخراج بیت کوین وجود داشت را از دست نمی دادند. پیش از سال ۲۰۱۳ شما می توانستید در خانه خود و با یک کامپیوتر شخصی معمولی با سود و نرخ مبادله بسیار خوب، بیت کوین استخراج کنید.

Cloud Mining برای آنهایی که فنی کار نیست و خیلی از دستگاه های استخراج سر در نمی آورند، کاربردی است. در استفاده از این روش نیازی نیست که خودتان برای خرید سخت افزار دست به کار شوید و فقط کافی است که با سیستم شخصی خود اوضاع را کنترل کنید.

حتی برای افرادی که هزینه قبض برق در کشورشان سنگین است (برای مثال کشور آلمان)، ایده ای خوبی است که انجام این کار را به جایی منتقل کنند که (مانند آمریکا) هزینه مصرف برق کمتری می توان پرداخت.

بررسی ویژگی و معایب استفاده از استخراج ابری (Cloud Mining)

ویژگی ها

پیش از این که تصمیم به استفاده از Cloud Mining بگیرید، بهتر است که بدانید ویزگی های استفاده از این روش به شرح زیر است.

  • خانه شما ساکت تر و خنک تر خواهد بود و نیازی نیست مشکلات کارکرد دستگاه های ماینینگ را تحمل کنید
  • قبض برق شما یبشتر از استفاده معمول نمی شود
  • اگر سود دهی استخراج متوقف شود نیازی نیست که نگران فروش تجهیزاتش شوید.
  • دیگر مشکل تهویه هوا ندارید
  • احتمال این که از خرید تجهیزات ماینینگ پشیمان شوید کاهش می باید.

معایب

پیش از اینکه به فکر استفاده از این روش بیافتید، پیشنهاد می کنیم معایب آن را بدانید.

  • خطر کلاهبرداری و تقلب
  • عدم وجود شفافیت در فرآیند استخراج
  • جذابیت کمتری دارد (اگر در بستن سیستم های کامپیوتری ماهر هستید، لذت آن را از دست خواهید داد‍!)
  • درآمد کمتری نصیب شما می شود چرا که دست اندر کاران می بایست هزینه های دیگر را هم پوشش دهند.
  • مشکلات مربوط به عقد قرار داد که ممکن است بر اثر تغییر قیمت بیت کوین شما را متحمل ضرر کند
  • عدم وجود کنترل و انعطاف پذیری روی کار

انواع مختلف روش های استخراج ابری (Cloud Mining)

به طور کلی سه روش استخراج از راه دور در حال حاضر در دسترس است.

استخراج میزبانی شده (Hosted Mining) – اجاره یک ماشین که توسط ارائه دهنده آن میزبانی می شود.
استخراج مجازی میزبانی شده (Virtual hosted Mining) – ساخت یک سرور مجازی خصوصی و نصب نرم افزار های ماینینگ
قدرت هش اجازه ای (Leased Hashing Power) – اجاره مقداری قدرت هش، بدون داشتنکامپیوتر مجازی یا خصوصی فیزیکی (تا به حال این مورد محبوب ترین روش استخراج ابری بوده است)

چگونه درآمد حاصل از Cloud Mining را محاسبه کنیم؟
پیش از این روش محاسبه سود حاصل از استخراج را توضیح دادیم. ولی خوب توضیحاتی که دادیم بر اساس خرید دستگاه ماینینگ بود و پارامتر های آن شامل خدمات تحت وب نبود.

البته تمامی ابزار آنلاینی که سود دهی استخراج بیت کوین را محاسبه می کنند یک سری پارامتر ها را در نظر می گیرند که در نهایت شما می توانید با کمی تحقیق درباره سرویس دهنده استخراج ابری مورد نظر، اطلاعات مورد نظر را بدست بیاورید.

بهترین سایت های کلود ماینینگ

این که وبسایتی در این فهرست باشد به معنای تایید آن سرویس دهنده توسط ما نخواهد بود و تنها سعی کرده ایم تا مطرح ترین سایت های کلود ماینینگ را به همراه مقایسه و توضیح برخی مشخصات فهرست کنیم.

Hashflare

Hashflare قرداد ماینینگ SHA-۲۵۶ ارائه می کند و در حالی که پرداخت های خودکار هنور با بیت کوین است، سکه های پر سود SHA-۲۵۶ بیشتری می شود با این روش استخراج کرد. مشتریان دستکم می بایست ۱۰ گیگاهش بر ثانیه خریداری کنند.

Genesis Mining

Genesis Mining بزرگترین سرویس دهنده کلود ماینینگ بیت کوین و دیگر ارز های بر پایه scrypt است. این سایت سه نوع پلان کلود ماینینگ بیت کوین ارائه می دهد که قیمت منطقی دارد. همچنین قراداد Zcash هم توسط این سایت ارائه می شود.

Hashing ۲۴

Hashing ۲۴ از سال ۲۰۱۲ در استخراج بیت کوین شرکت دارد. این گروه در ایسلند و گرجستان تجهیزات دارد و از پیچست های امروزی ASIC ساخت کمپانی BitFury استفاده می کنید که بیشترین عملکرد و تاثیرگذاری را ممکن را ارائه می کند.

Minex

Minex پیوند دهنده خلاق پروژه های زنجیره بلاک معرفی شده در یک قالب شبیه سازی اقتصادی است. کاربران از این سرویس دهنده Cloudpack خریداری می کنند که می تواند برای ساخت فهرستی از انواع مزارع کلود ماینینگ، لاتاری، کازینو و بازار های دنیای واقعی استفاده شود.

Minergate

علاوه بر خدمات کلود ماینینگ، استخر استخراج و ادغامی برای بیت کوین ارائه می کند.

Hashnest

Hashnest توسط Bitmain، سازنده سری ماینر های بیت کوین Antminer، اداره می شود. این کمپانی در حال حاضر بیش از ۶۰۰ دستگاه Antminer S۷ برای اجرا دارد. می توانید بروز ترین قیمت و وضعیت موجودی سرویس ها را در وبسایت Hashnest ببینید. در زمان نوشتن این مقاله قیمت قدرت هش Antminer S۷ برای اجاره ۱۲۰۰ دلار است.

Bitcoin Cloud Mining

در حال حاضر تمام قرداد هایش به فروش رسیده است.

NiceHash

NiceHash بیشتر شبیه به یک وبسایت واسط گر بین خریدار و فروشنده قرار داد های کلود ماینینگ است و برای دریافت قیمت های بروز می توانید وارد وبسایت آن شوید.

Eobot

می توانید با ۱۰ دلار استخراج ابری بیت کوین را توسط این سرویس دهنده آغاز کنید. این وبسایت حتی ادعا می کند که مشتریانش می توانند حتی تا ۱۴ ماه خارج شوند.

MineOnCloud

MineOnCloud در حال حاضر در حدود ۳۵ ترا هش بر ثانیه تجهیزات استخراج برای اجاره در فضای ابری دارد. برخی از دستگاه های ماینر مانند Antminer S۴ و S۵ نیز برای اجاره موجود است.

نتیجه گیری نهایی : Cloud Mining

به طور کلی وارد شدن به بحث استخراج ارز های رمزپایه شامل خطر هایی است. اما اگر به درستی بتوانید تصمیم بگیرید، سودآوری هم دارد. دباره این که چگونه در این باره تصمیم گیری کنید، اطلاعاتی خواهیم داد. در محاسبه آزمایشی خود احتمالا به یک سری از خدمات استخراج ابری بر خواهید خورد که برای چند ماه سودآور هستند ولی همینطور که سطح سختی شبکه ای مانند بیت کوین بالا می رود احتمالا در عرض ۴ تا ۶ ماه شروع به ضرر دادن، می کنید.

یک راهکار ممکن دباره چنین وضعیتی این است که هر آنچه که تا به حال از این راه درآورده اید را دوباره روی بدست اوردن قدرت هش رقابتی، سرمایه گذاری کنید ولی چنین کاری اما و اگر هایی دارد.

همانطور که در بخش معایب این روش هم اشاره شد، خطر وجود کلاهبرداری و سو مدیریت در فضای استخراج ابری به شدت وجود دارد. سرمایه گذاران اگر با وجود چنین خطر های احتمالی مشکلی ندارند می توانند در استخراج ابری سرمایه گذاری کنند. اما به یاد داشته باشیدف چیزی که همیشه گفته می شود این است که هیچ گاه بیشتر از آن چیزی که توان از دست دادنش را دارید، سرمایه گذاری نکنید.

پیش از سرمایه گذاری روی Cloud Mining در کانال های رسانه های اجتماعی تحقیق و با مشتریان سابق سرویس دهنده انتخابی صحبت کنید و از سرویس دهنده نیز سوالات کلیدی و مهم را بپرسید. انجام چنین کاری شاید به ظاهر ساده به نظر برسد ولی می بایست زمان زیادی صرف آن کنید تا مطمئن شوید که همه چیز طبق نقشه پیش می رود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما باید با قوانین موافقت کنید.

فهرست